04/20/12 19:33
(http://www.klassa.bg/)

Станишев и Първанов се срещат в "Красно село"?

Възможно е лидерът на БСП Сергей Станишев и президентът (2002-2012) Георги Първанов да се срещнат очи в очи днес в София, по време на отчетно-изборната конференция на районния съвет на БСП в „Красно село“. От „Позитано“ 20 потвърдиха за „Класа“, че Станишев ще участва в конференцията. Първанов също е поканен от организацията в „Красно село“.
Не бива евентуалното участие на Станишев и Първанов в една и съща конференция на БСП да се натоварва с някакви свръхочаквания или да се търси знак за помирение, защото те не са се карали, коментираха леви депутати. Те посочиха, че в надпреварата си за лидерското място в партията двамата политици залагат на срещите по места. Вчера Първанов бе в Никопол и Гулянци, а днес, след конференцията в Красно село, Станишев заминава за Севлиево и Габрово.
Сергей Станишев и Георги Първанов вероятно ще се видят и на 1 май в Борисовата градина по време на традиционния празник на в. „Дума“ и левия печат. Председателят на БСП със сигурност ще е там и ще говори пред множеството.
Засега програмата на президента Първанов за 1 май все още не е уточнена, отговориха от офиса му на въпрос на „Класа“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване