04/20/12 17:50
(http://www.klassa.bg/)

Стоичков още не е разбрал, че не става за треньор

Старши треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков показа избухливия си нрав след първата си загуба в „А“ група. В типичния си стил той заплаши, че половината от футболистите на тима повече няма да играят, докато той е начело на този отбор, и не намери и грам вина у себе си като основен хореограф на това слабо представяне. Интересно, че Любослав Пенев изведе същия състав до титлата миналата година. А историята показва, че легендарният футболист беше наставник на няколко отбора и навсякъде резултатите бяха плачевни. За него националният отбор имаше лошо поколение, футболистите на „Селта“ бяха леваци, тези на „Мамелъди“ не ставаха за голям футбол.
Така че едва ли някой се изненадва, че и футболистите на „Литекс“ трябва незабавно да бъдат отзовани от Ловеч. Да не се окаже обаче, че Гриша Ганчев е по-бърз като в уестърните и вместо футболистите да отпрати него от Града на люляците. И босът ще бъде прав, защото дошлият с гръм и трясък начело на отбора носител на „Златната топка“ изпусна титлата, провали се за Купата на България, прочу се с едно заплашително обаждане към роден рефер и скастри няколко пъти публично своите футболисти. Освен това използва един добре познат политически трик: когато вървят нещата, търси камери и раздава благи усмивки, но при проблеми плюе по всички други, като единствено себе си счита за безгрешен. А истината е друга - Камата за пореден път бетонира мнението, че не от всеки гениален футболист става треньор.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване