04/24/12 18:54
(http://www.klassa.bg/)

Елеонора Николова: Ще назначим още 30 анализатори

- Г-жо Николова, като директор на БОРКОР кои са първите стъпки, които ще предприемете за подобряване на работата на службата, тъй като преди да освободи Румен Миланов, премиерът заяви, че не е доволен от резултатите на звеното?
- Ние сме изготвили план, който неотклонно следваме. В момента вървят едни много тежки обществени поръчки за софтуерни решения и компоненти, които да направят софтуерния прототип възможен към първи юли. Тогава започват самостоятелна работа анализаторите. В този ред на мисли първите стъпки, които сме предприели, са тези, които вече са в ход.

- Смятате ли да предприемете някакви промени или ще продължите работата на звеното по същия начин?
- Като за мен, аз съм друг темперамент. Ще държа нещата да се случват по-бързо, по-компресирано. Надявам се всички заедно да продължим това, което сме започнали, качествено добре, защото продуктът е необходим.

- Колко души работят в БОРКОР?
- Имаме специализирана администрация, състояща се от 23-ма души, които в момента се обучават. Имаме и обща администрация, в която има дванадесет човека.

- Възнамерявате ли да искате увеличаване или намаляване на служителите в БОРКОР?
- Една от основните ни цели ще бъде да ускорим привличането на новите анализатори, които са още 30 човека. Идеята е да стане възможно в следващите две седмици да влязат в режим на обучение и новите хора. Увеличаването на броя на хората, които влизат в режим на обучение, е всъщност акцентът на центъра - специализираната администрация и анализаторите. Общата ни администрация има една-единствена задача и тя е да бъдат осигурени добри условия на работа на специализираната. Тя не съществува сама по себе си, а като един административен капацитет на необходими хора, които да създадат условия за работа на анализаторите. Ние така схващаме нашата задача.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване