04/24/12 18:31
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" с успех срещу "Калиакра" преди дербито с ЦСКА

Тимът на „Левски“ се измъчи едно полувреме срещу „Калиакра“ в Каварна, но в крайна сметка победи с 4:1 и успя да запише първи шампионатен успех в последните шест срещи. За изразителния „син“ успех, който идва седмица преди „вечното дерби“, на два пъти се разписаха Христо Йовов и Тони Калво. Победата на "сините" е категорична, но футболистите на Ясен Петров доста се поизпотиха, тъй като до 54-тата минута резултатът бе 1:1 и започваше да им пари под краката.
Тогава обаче дойде голът на успокоението, вкаран от Христо Йовов, при което домакините рухнаха и набързо получиха нови две попадения. Полузащитникът на „Левски" Христо Йовов изпревари легендарния нападател на тима Георги Иванов по голове в "А" група. Това стана, след като Бижутера се разписа два пъти в Каварна. По този начин той има 122 гола в елита срещу 120 за Гонзо. Йовов достигна до това постижение при своя мач №299 в "А" група.
"Сините" победиха в Каварна, но не впечатлиха и трябва да вдигнат поне малко нивото си, тъй като в неделя им предстои "вечно дерби" с ЦСКА.
Именно заради това вчера имаше среща на високо ниво между представители на ръководството на „Левски" и ЦСКА и полицията. Представител на "сините" бе изпълнителният директор Константин Баждеков, а на "червените" - колегата му Венци Живков и административният директор Димитър Димитров. Сбирката, на която присъстваха и шефовете на двата фенклуба, е традиционна преди всяко „вечно дерби“. На нея бяха уточнени детайли около провеждането на двубоя, който ще се играе в неделя от 17,45 ч. на Националния стадион "Васил Левски".
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване