04/24/12 18:37
(http://www.klassa.bg/)

Мениджърът на "Астън Вила": Всичко е нормално със Стилиян, той показва силен дух

Капитанът на българския национален отбор Стилиян Петров е добре след интензивния курс на лечение в Лондон миналата седмица. Това обясни на медиите мениджърът на "Астън Вила" Алекс Маклийш. Той разкри, че българинът постоянно общува с треньора, както и с други хора в клуба. "Не сме го виждали от една седмица. Той беше в Лондон за интензивен курс на лечение и в общи линии всичко е наред със Стилиян", каза Маклийш. Мениджърът на "Астън Вила" обясни, че полузащитникът показва силен характер. "Всеки ден ни праща съобщения. Писа ми след мача със "Съндърланд". Той е с нас всеки един ден", завърши Маклийш.
Голямата новина на Острова е, че нападателят на „Арсенал“ Робин ван Перси продължава да бере плодовете на невероятния сезон, който прави. След като преди няколко дни бе избран за "Футболист на годината" от Асоциацията на професионалните футболисти в Англия, холандецът бе признат за номер 1 и от Асоциацията на журналистите, пишещи за футбол в Англия, като в гласуването взеха участие 400 журналисти. Признанието за 28-годишния Ван Перси е напълно заслужено, след като през този сезон той води при голмайсторите в Англия с 27 попадения в Премиършип.
Холандският национал спечели престижната награда в конкуренцията на голмайстора на „Манчестър Юнайтед“ Уейн Рууни, който остана на второ място, и ветерана Пол Скоулс, класиран трети. "Робин далеч надмина очакванията ми с броя голове, които отбеляза. Той е невероятен голмайстор, както и капитан на отбора. Той живее много здравословно и е фокусиран изцяло върху футбола - грижи се за всичко. Ето защо успява да прави всичко това. В това отношение Робин много ми напомня за Тиери Анри", похвали възпитаника си мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване