04/26/12 18:00
(http://radiomilena.com/)

На вниманието на г-н кмета на Поморие! Първо боядисват, после кърпят асфалта?

Читател на сайта ни сигнализира за извършващ ремонт на пътните настилки в Поморие, който се прави без всякаква логика. Първо боядисаха пешеходните пътеки и линии на пътните настилки, а след това започнаха да отварят и запълват асфалтовите дупки. След като се убедихме в основателния протест, решихме да публикуваме коментара без редакторска намеса, защото хаоса в движението на МПС беше абсурден.

„…искам да попитам тук някой, който е отговорен или поне запознат в детайли – кой контролира фирмата или фирмите, извършваща ремонти и боядисване на платната за движение. Защото първо се боядисва, после се изрязва за закърпване – и един петокласник ще разбере, че няма логика. Освен това – няма контрол на потока от автомобили – докато валяка си вършеше работата се струпа колона от автомобили, някои от които не издържаха , качиха се на тротоара , дори в градинките само и само да не чакат , а при такова положение е логично че трябваше да е затворено изцяло платното за движение и да се преминава в насрещното или по обходни улици – никаква организация , а това са елементарни неща! Пиша тук защото не виждам статия, засягаща тези проблеми.“

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване