05/01/12 15:25
(http://radiomilena.com/)

С народна музика бургаските социалисти отбелязаха Деня на труда

Недоразумение за малко да провали традиционния за БСП- Бургас концерт в Морската градина. Въпреки, че от БСП са получили официалното позволение на Общината да проведат концерта си, днес на сцената на „Охлюва” нямаше техника, с която да се озвучи проявата, съобщи  gramofona.com

„Имаме позволението на Общината да проведем концерта, не знам защо няма техника. Никой не ни каза, че ние трябва да си я осигурим. За следващия път ще знаем”,  коментира общинският председател на БСП Павел Маринов. Той лично не беше наясно дали на миналогодишния концерт техниката е била предоставена от Общината, или от БСП сами са си осигурили озвучаването.

Преди началото на концерта бургаските социалисти се събраха пред сградата на Общината и от там преминаха по ул. „Богориди”. Първомайското шествие тази година премина под звуците на тъпани, а надслова и му и този път беше „Първи май- Ден на гнева“.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване