05/05/12 19:40
(http://radiomilena.com/)

„Черноморец” Поморие – „Етър” 0:2, полицията арестува трима запалянковци на гостите

 „Етър”  победи „Черноморец”Поморие  с 2:0, с голове на  Мартин Станкев след почивката. В 30-ата минута поморийци имаха възможност да открият, когато центриране от фаул на Живко Петков бе боксирано от Цанков. Второто полувреме започна с гол за гостите  в 47-та минута. В 79-та минута  Мартин Станкев вкара втория си гол в мача. Така двубоят завърши със загуба на „Черноморец”Поморие   от „Етър” с 0:2

Какво се случи на трибуните?

От присъстващите на стадиона около 320 зрители, 70 са били привърженици на клуба-гост. Непосредствено преди започване на футболната среща, при отправяне на реплики и спречкване между фенове на гостуващия отбор и група фенове на «Нефтохимик» – Бургас, част от феновете на «Етър» напускат металните заграждения. С цел недопускане на нарушения на обществения ред и предотвратяване на конфликти, служителите на сектор «Специализирани полицейски сили към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление «Полиция» – Поморие са  влезли на трибуната и са върнали феновете на «Етър» в заграждението. На почивката между двете полувремена, част от оградата на сектора на «Етър» е съборена и неколцина фенове на гостуващия отбор отново са напуснали заграждението. За втори път полицейските служители влизат на трибуните за да върнат феновете на «Етър», като след отправено устно разпореждане, на което не са се подчинили, чрез използване на помощни средства / белезници/ са задържани лицата : В.Т., 19 годишен, С.С., 35 годишен и и.И., 18 годишен, и тримата от Велико Търново. Мъжете са изведени извън стадиона, като след проверка с дрегер е установено, че са употребили алкохол. Задържани са за срок от 24 часа, като са им съставени актове за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване