05/07/12 15:46
(http://radiomilena.com/)

Златна купа за Стефани Музакова, бронз за Марио Георгиев

Над 107 участници от България, Румъния, Турция и Гърция, стартираха в Международната ветроходна регата „Порт Бургас“ , провела се от 03 до 06 май 2012 г.включена и в спортния календар на Международната федерация по ветроходство – ISAF .
Състезателката на ОМСК “ Циклон”-Поморие Стефани Музакова отново не даде никакъв шанс на конкуренцията си по време на регатата. Шест победи в проведените седем гонки на регата извоюва състезателката в клас ЛАЗЕР 4.7, с което достойно си заслужи златната купа.

На регатата в Бургас достойно се представи и бившият републикански шампион по спортни танци Марио Георгиев. След като през миналата година спечели второто място на републиканско съзтезание и по „Скейтборд опън”във Варна сега помориеца се включи в отбора на ОМСК “ Циклон” и участва за първи път във ветроходната регата, където от 57 лодки завоюва трето място в генералното класиране сред момчетата старша възраст.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване