05/07/12 19:25
(http://www.klassa.bg/)

Оперираха сина на Десислава Атанасова в "Пирогов"

11-годишният син на министъра на здравеопазването Десислава Атанасова – Владислав, е опериран по спешност в „Пирогов“, стана ясно вчера. Момчето се оплаквало от остри болки в корема и било прието в болницата. След преглед то е оперирано от възпаление на апендикса. Дежурните лекари направили всички манипулации, които се прилагат при това заболяване. След хирургичната интервенция не са настъпили усложнения в състоянието на пациента. Синът на министъра не е ползвал никакви особени привилегии в детското отделение, уточняват от болницата.
Това е вторият случай, при който дете на министър от правителството на ГЕРБ е настанено по спешност в реномираната лечебница. Преди две години в „Пирогов“ се озова 5-годишният Марко, син на вицепремиера Симеон Дянков. Той падна от втория на първия етаж в дома на семейството в Бояна и получи сериозни травми по главата, гръдния кош и корема.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване