05/11/12 15:19
(http://radiomilena.com/)

„Шокиращи“ находки в затворническите килии на знакови фигури от ъндърграунда

Пет мобилни телефона, таблет, устройство за мобилен интернет и пирони откри зам.-министърът на правосъдието Пламен Георгиев при внезапна проверка в Бургаския затвор. Проверката е по разпореждане на правосъдния министър Диана Ковачева заради постъпилите притеснителни сигнали за „особени условия”, при които изтърпяват наказанията си знакови фигури от подземния свят. Заместникът й обаче не пожела да съобщи откъде са получени сигналите.

Изненадващо за ръководството посетихме няколко килии на конкретни лица. Намерихме предмети, които е забранено да бъдат притежавани, заяви Георгиев, посочвайки шокиращите находки, предаде агенция КРОСС.

По думите на Георгиев ръководството на затвора е знаело за тези вещи, но не е предприело нищо. От днес заместникът на директора на затвора Кирил Христов е пенсиониран. В момента тече проверка. Ако резултатите от нея, че вина за положението има и директорът Деян Костов, той също ще бъде освободен от длъжност, увери Пламен Георгиев.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване