05/12/12 13:57
(http://radiomilena.com/)

Отборът на „Атриум“ спечели Купата на Община Поморие

Шампион на турнира по футбол на малки вратички за Купата на Община Поморие 2012 г. стана отборът на „Атриум”, който убедително победи на финала „Машините” с 6:0. В началотона финалния кръг мажоретен състав при читалище”Просвета-1888” повдигнаха духа на футболисти и гости, а между двата мача малки момчета футболисти изиграха демонстративен мач и предизвикаха овациите на публиката.
Неделчо Стайков, зам.председател на Общински съвет-Поморие връчи наградите на победителя /чек за 350 лв., медали и купа/
Наградата на спечелилия второ място отбор на „Машините” връчи Детелин Лилов, председател на комисията по туризъм, търговия, младежки дейности, спорт и основни поминъци -чек за 250 лв., медали и купа.
На трето място се нареди „Аркус” след като победи ”Циклон” с 2:1.  Калоян Панайотов, изпълнителен директор на ПФК „Черноморец” Поморие връчи чек за 200 лв., медали и купа.
Поименни грамоти за заелите 4-то място от отбора на „Циклон” връчи Диана Апостолова, зам.кмет на Община Поморие.

За Голмайстор на турнира бе определен Станислав Троев от отбора на Община Поморие. Той получи пластиката от Калоян Панайотов

За Любимец на публиката бе избран Мартин Божков от отбора на „Циклон”, който бе награден от Атанас Терзиев, зам.областен управител .

За Най-добър вратар бе определен  Злати Цонев от отбора на „Машините”. Наградата му връчи Лъчезар Данев, треньор в ПФК „Черноморец” Поморие

За Най-техничен състезател на турнира, бе определен Емил Гетов от отбора на „Машините”, който бе поздравен от Симеон Чилибонов, президент на футболен клуб „Чилибонов”.

В памет на Киро Чакъров бе дадена награда за Най-атрактивен състезател, от Георги Тръпков. Тя бе връчена на Мирослав Косев от отбора на „Атриум”- 100 лв., купа и вечеря за двама в Spa Hotel St George гр.Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване