05/14/12 19:07
(http://www.klassa.bg/)

ДСБ готови да се явят сами на вот

Ние сме готови да се явим на тези избори и самостоятелно, ако това е волята на Съюза на демократичните сили. Това заяви вчера зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев в отговор на въпрос, как ще реагират, ако на 15 май Националният съвет на СДС не одобри предложението за запазване на формата Синя коалиция.
Кънев допълни, че в ДСБ са готови, включително и с икономическата си програма, „защото това е важният въпрос и това е, за което десните избиратели ще гласуват“.
Съществуването на една обединена, силна реформаторска десница е много важно за българските граждани, каза още Радан Кънев. Димитър Бъчваров, член на ръководството на ДСБ, допълни, че те не виждат фундаментални различия, които "да дават политически обективна основа за едно разпадане на тази коалиция".
Радан Кънев категорично отхвърли вероятността за коалиционно споразумение на ДСБ с НДСВ и бъдещата партия на Меглена Кунева.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване