05/15/12 17:19
(http://www.klassa.bg/)

Избраха идеалния състав на Премиър лийг за изминалите 20 сезона

Бивши и настоящи играчи на „Манчестър Юнайтед“ доминират в идеалния сборен отбор на Висшата лига, подбран по случай 20-годишнината от създаването й. Перфектната единайсеторка има два варианта, подбрани съответно чрез гласуване на фенове и специалисти. Във въпросните селекции има само две разлики, като мястото на Неманя Видич, който е част от отбора на привържениците, е заето от неговия съотборник Рио Фърдинанд в експертния тим. В халфовата линия Стивън Джерард и Рой Кийн разменят местата си в двете селекции.
Около 300 000 фенове определиха публичния идеален тим, в който присъстват цели шестима играчи на „Манчестър Юнайтед“, докато 11 футболни специалисти и коментатори избраха отбора на експертите, в който "червените дяволи" са седем. От всички играчи най-безапелационно е присъствието на ветерана на „Манчестър Юнайтед“ Райън Гигс, който е попаднал в селекциите на 62% от привържениците. На специална церемония днес ще бъдат обявени и най-добрите играч и мениджър в историята на Премиър лийг.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване