05/16/12 09:45
(http://radiomilena.com/)

Екип от хирурзи и съдови хирурзи в болница „Дева Мария” спасиха живота на наръган с нож мъж

В 2,30 сутринта на 16 май в болница Дева Мария от екип на Спешна помощ е докаран мъж на 39г. от Айтос с дълбока прободна рана в областта на слабините. Мъжът се е намирал  в състояние на хеморагичен шок от голямата загуба на кръв и с опасност за живота. Веднага след постъпването му е бил вкаран  в операционна зала. След ревизирането на раната е установено, че са засегнати бедрените вени в  лявата слабина област.  Пациента е бил голям късметлия, защото на 1 см. от пострадалото място се намира главната артерия на бедрото, чиято цялост ако е била нарушена, шансовете му за оцеляване са минимални – коментира случая д-р Тодор Драганов, съдов хирург. След извършената животоспасяваща операция, пациента е бил настанен в реанимация и е извършено кръвопреливане. Мъжът вече е в стабилно състояние и без опасност за живота, като се очаква утре да бъде изписан от болницата.

До момента информация за състоянието на пациента не е потърсено от негови близки. С официално съобщение до медиите полицията съобщава, че не е установен извършителя на деянието.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване