05/16/12 19:01
(http://www.klassa.bg/)

Екстремни спортове, риалити, романтика и гангстери по Extreme Sports Channel

Премиерите по Extreme Sports Channel през юни заслужават внимание. UK Skydiving Championships (16 и 17 юни, събота и неделя, 11:35 ч) - Националният шампионат по парашутизъм, показва на зрителите скоковете с парашут от 3000 метра на много опитни парашутисти, които се състезават за шампионската титла. Вълнуващото събитие на летище „Хибалдстоу“ в Линкълншир, което е домакин на редица грандиозни международни и национални състезания по парашутизъм, ще ни срещне с номер едно парашутиста Джулия Фоксуел и нейния отбор „Сатори“, изправящи се срещу отбора на Саймън Кетрин – „Сони Нац“.
Winter X Games 16 (от 25 юни, всеки делничен ден, 17:05 ч) е най-доброто събитие в календара на зимните спортове, Winter X Games предлага ненадминат ски, сноуборд и снегомобил екшън, представен от спортните легенди. UK Skydiving Championships (16 и 17 юни, събота и неделя, 11:35 ч) - Националният шампионат по парашутизъм показва на зрителите скоковете с парашут от 3000 метра на много опитни парашутисти, които се състезават за шампионската титла.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване