05/16/12 18:59
(http://www.klassa.bg/)

Месец на Брад Пит по bTV Cinema

Юни ще бъде месецът на Брад Пит по bTV Cinema. Всеки уикенд от 21:00 ч първият канал с ексклузивни филми и сериали ще предложи на зрителите си заглавия с участието на двукратния победител в класацията на "Пийпъл" за най-сексапилен мъж. На 3 юни от 21:00 ч начало на филмовия маратон с актьора и продуцент ще постави трилърът „Жив дявол” (The Devil, 1997).
Режисьорът на „Версия Пеликан” и „Паралакс” представя този драматичен трилър за сблъсъка между двама силни и горди мъже, който ще разтърси из основи тяхната представа за света, изправяйки ги един срещу друг в неизбежен фатален сблъсък.
Харисън Форд и Брад Пит участват в този забележителен филм за член на ИРА, който хвърля едно обикновено американско семейство в ужаса на тероризма. В събота, 9 юни, зрителите на bTV Cinema ще гледат класическия драматичен ужас „Интервю с вампир” (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, 1994).
В края на XX век в Сан Франсиско 200-годишен вампир разказва своята история пред млад репортер. Историята е за желания, любов, копнеж, мъка, ужаси и екстаз с участието на едни от най-високоценените холивудски актьори – Брад Пит, Том Круз и Крисчън Слейтър.
Филмът е създаден по хитовия едноименен роман на Ан Райс.
Месецът на Брад Пит по bTV Сinema продължава на 10 юни с криминалния екшън „Бандата на Оушън”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване