05/16/12 19:18
(http://www.klassa.bg/)

С 6 млн. лева ще ремонтират над 12 км третокласни пътища

Над 12 км третокласна пътна инфраструктура в Русенско ще бъде рехабилитирана с около 6 млн. лева, съобщи money.bg. Проектът „Лот 20“ се осъществява по Оперативна програма „Регионално развитие", съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет. Символичната първа копка беше направена в с. Черешово от областния управител на Русе Стефко Бурджиев и инж. Татяна Бояджиева, директор на дирекция „Изпълнение на проекти по ОПРР и по програмите за териториално сътрудничество на ЕС“ в Агенция „Пътна инфраструктура“.
По думите на Бояджиева, обновяването на третокласния път, който не е ремонтиран повече от 25 години, повиши безопасното пътуване на жителите на общините Иваново, Сливо поле и Ценово към областните градове Русе и Разград. Изпълнител на обекта е Обединение „Мега груп"-Дупница. Срокът за изпълнение е 4 месеца, а строителният надзор ще осъществи ДЗЗД „ Пътконсулт 2000 - Консулт 64".
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване