05/16/12 17:42
(http://www.klassa.bg/)

„Челси“ започна с психологическите атаки преди финала с „Байерн“

Три дни преди финала в Шампионската лига между отборите на „Челси“ и „Байерн“ (Мюнхен) от лондонския клуб започнаха с психологическите атаки и вече са с едни гърди напред в борбата за най-ценното футболно отличие. На последната пресконференция на „Челси“ италианският наставник на тима Роберто ди Матео обяви, че двубоят е „най-големият в 107-годишната история на клуба“ и никой в отбора не мисли за нищо друго освен победата. Освен това специалистът си позволи да обяви, че домакинството на „Байерн“ може да изиграе много лоша шега на немския клуб заради огромните очаквания за триумф на местните привърженици.
“Този двубой може да определи историята на нашия футболен клуб. Това, разбира се, би бил първият път, в който печелим Европейската купа, и това е единственото нещо от значение за нас. Финалът е двубой, в който всичко може да се случи. Може би заради обстановката и стадиона „Байерн“ има предимство, но, от друга страна, при тях ще има и допълнително напрежение заради евентуален провал пред собствена публика. Ето защо не съм сигурен дали гостуването за нас е минус”, заяви Роберто ди Матео.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване