05/17/12 18:09
(http://www.klassa.bg/)

Станислав Ангелов се завръща отново в "Левски"

Главният селекционер на „Левски“ Дончо Донев призна, че Станислав Ангелов се завръща на „Герена“. „Той вече е на „Герена“. Преговаряме с доста футболисти, ще видим къде нещата ще се получат. Станислав Ангелов вече е наш играч“, отсече селекционерът на „сините“. Пелето игра за последно в „Анортозис“, но имаше известни проблеми с треньора Рони Леви, който го отстрани от първия тим. Да носи синята фланелка, не е новост за универсалния футболист, който бе част от „дрийм тийма“ на „Левски“.
Част от новите попълнения на „Левски" за новия сезон вече са ясни. "Някои от попълненията са ясни, предстои да бъдат подписани договори. Става въпрос за българи и за чужденци. Пет-шест от юношите също ще попаднат в първия състав на „Левски", заяви Дончо Донев. "Марсиньо е сред вариантите ни за нов футболист, но не е на първо място. Някои от новите ще бъдат свободни агенти, а други ще ги купим. Всички набелязани футболисти сме ги гледали на живо. Всичко е въпрос на преговори. Доста е тежко, в Европа цените са се вдигнали. На някои места трудно ще се преборим, но на други ще успеем", добави бившият футболист.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване