05/20/12 06:42
(http://radiomilena.com/)

Създателят на Facebook се ожени

Основателят на първата и най-голяма социална мрежа в света Facebook Марк Зукърбърг се ожени вчера за дългогодишната си приятелка и обяви събитието в социалната мрежа, като „ъпдейтва“ семейния си статус на „женен“, предаде агенция Кросс, позовавайки се на информация от Ройтерс. Десетки хиляди хора „харесаха“ актуализацията на статуса му, която бе придружена от снимка на двойката в сватбено облекло.

Зукърбърг и 22-годишната Присила Чан сключиха брак на скромна церемония в градината на дома му в Пало Алто, Калифорния, в края на една много натоварена седмица, отбелязва Асошиейтед прес. Компанията на Зукърбърг излезе на борсата в петък, а Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийсикя университет в понеделник – същия ден, когато Зукърбърг навърши 28 години.

Двамата се запознават в Харвард и са заедно от девет години. Говорителка на компанията заяви, че Зукърбърг сам измислил дизйна на пръстена за булката „с много семпъл червен рубин“. Сватбената церемония била изненада за гостите – по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване