05/22/12 16:37
(http://www.klassa.bg/)

Ивелин Попов: Бербатов е нужен на България, трябва да се върне на всяка цена

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов алармира, че е изключително необходимо присъствието на Димитър Бербатов за представителния състав. „Бербатов не е в националния отбор по собствено желание. Аз обаче мисля, че той ще се върне и България ще спечели от това”, заяви за „Дарик“ Попов. Заедно с останалите избраници на Любослав Пенев, той се подготвя в Правец за контролите с Холандия на 26 май в Амстердам и с Турция на 29 май в Залцбург. „За мен по-интелигентен футболист във Висшата лига от него няма. В България половината те обичат, половината – не. Но каквото и да си говорим, Бербатов е нужен на България. И трябва да се върне в националния отбор на всяка цена”, добави Попето.
„Когато сме с националния отбор, настроението винаги е добро. Имаме хубав колектив, приятели сме, изобщо всеки път е много приятно. От днес вече започваме да работим – тренировки, разбори. Движим се по програма”, каза още юношата на „Левски“.
„Холандците ще играят мач срещу нас, който да накара техните фенове да имат положителни очаквания от участието им на Европейското първенство. За нас обаче това ще е двоен стимул – играем с много силен отбор, на пъпа на Европа. Играеш си хубаво, изпълняваш каквото ти каже треньорът, пък дано и резултатът е благоприятен”, разкри очакванията си за двубоя с „лалетата” Ивелин.
Той още веднъж разкри какво е почувствал, когато разбрал новината за заболяването на капитана Стилиян Петров: „За мен това, което се случи със Стилиян, е шок! Когато ми го казаха, си помислих, че си правят лоша шега с мен. Голям шок! Абсолютно всички стискаме палци и го подкрепяме. Дано се завърне възможно най-скоро в националния отбор и в „Астън Вила”, продължи с откровените си разсъждения Попов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване