05/22/12 16:35
(http://www.klassa.bg/)

Кирил Домусчиев обещава по 30 000 лева на човек при титла на „Лудогорец“

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев не жали средства, за да види фирмения си футболен тим за първи път шампион на България. Босът е готов да брои изключителните за родните стандарти 30 000 лева на човек, ако подопечните му станат шампиони. Футболистите на треньора Ивайло Петев са на победа от титлата и ще я гонят с цената на всичко, днес от 20,00 часа срещу ЦСКА в Разград. Подобни пари за трофей са прибрали само играчите на „Левски“ за дубъла през 2000 година, когато Майкъл Чорни даваше мило и драго за хегемонията на „сините“. Според осведомени футболистите на „Лудогорец“ вече са били възнаградени от Домусчиев с по 18 000 лева за спечелената първа Купа на България.
До този последен кръг „Лудогорец“ отстъпва с две точки на тима на Стойчо Младенов и само задължителна победа ги прави първенци. В същото време ЦСКА ги оправя и равенство, но според Младенов неговите футболисти ще търсят трите точки. Той направи интересен паралел между това, което очаква от неговите футболисти в навечерието на мача за титлата в Разград, и финала за Шампионската лига. „В никакъв случай няма да играем предпазливо. Това че ни урежда и равен резултат в никакъв случай няма да ни накара да сме затворени, да рушим играта. Няма да приличаме в това отношение на „Челси“, макар да видяхте, че понякога и такава тактика успява. Но ние сме ЦСКА и на нас такъв стил не ни приляга“, заяви в познатия си стил Младенов. Същевременно „Лудогорец” беше обявен за фаворит на букмейкърите в мача с ЦСКА. Спонсорът на първенството“bet-at-home.com” даде коефициент 2,05 за домакините. Успехът на столичния гранд е оценен на 3,20, докато равенството се котира с 3,10. Според букмейкъра в мача ще бъдат отбелязани под 2,5 гола, а коефициентът за този развой е 1,60. “bet-at-home.com” ще раздаде и 10 ваучера по 100 лв., ако реферът свири дузпа за един от двата тима. Редица специалисти, сред които Георги Василев, също пророкуват, че ще видим най-много един гол в мача. Според Гочето големият залог на срещата ще попречи да се играе офанзивен футбол от страна и на двата отбора.
За двубоя се очаква да пристигне лично премиерът Бойко Борисов, а до момента постъпленията от всички продадени билети са на стойност 130 000 лева. Нечувани мерки за сигурност и отряд за бързо реагиране пък ще отговаря за сигурността на двубоя. Три часа преди началото на дългоочакваното дерби градът ще бъде скован от полиция. МВР ще отцепи участъка около стадиона, както и шосето, което свързва града с гарата и индустриалния квартал, заради близостта им до игрището.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване