05/27/12 16:02
(http://www.klassa.bg/)

„Лудогорец“ прави селекция за Шампионската лига

Шампионът на България и носител на Купата на страната – отборът на „Лудогорец“ (Разград), вече започна със селекцията за новия сезон. През лятото трансферната политика на шампиона ще бъде съсредоточена изцяло към намирането на качествени футболисти, с които да се атакува влизане в групите на Шампионската лига. Отначало селекцията ще бъде само по посока към „Лудогорец“ и няма да бъдат продавани или освобождавани футболисти. Едва след като се намерят много добри изпълнителни на определен пост, ще се мисли за евентуални трансфери извън Разград.
И за да потвърдят всичко обещано, в „Лудогорец“ вече започнаха със звездната селекция, привличайки в редиците на тима холандския футболист Митчел Бургзорг. 24-годишният вътрешен полузащитник ще се присъедини към състава за лятната подготовка. Митчел Бургзорг идва от холандския тим „Алмере“, където през последните два сезона е изиграл 37 срещи и е отбелязал 7 гола. Преди това с фланелката на първодивизионния НЕК „Ниймеген“ е изиграл 23 двубоя. Професионалната му кариера започва в отбора на „Хаарлем“ през 2006 година. Митчел Бургзорг е роден на 25 юли 1987 година в холандския град Заандам. През тази седмица „Лудогорец“ ще обяви имената на футболистите, които попадат в трансферния списък.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване