05/27/12 16:16
(http://radiomilena.com/)

Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФС

stoi4kov 150x150 Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФС Може да се кандидатирам за президент на БФС. Ако хората във футбола са съгласни, няма проблеми. Ако не са съгласни, няма какво да правя в блатото. Това каза пред bTV треньорът на Литекс Христо Стоичков. Първо бих направил един сондаж сред президентите на клубовете, защото са нужни промени, трябва да върнем обичта на хората, стадионите да бъдат пълни, както беше по наше време. В последните 15 години не мислим и затова стигнахме дотук, заяви Стоичков, цитиран от Агенция Кросс. Той бе категоричен, че ако застане начело на футболния съюз, би променил много неща, започвайки с корупцията.
По отношение скандала с футболния съдия Богомил Маринов-Мечката, Камата каза, че не е заплашвал рефер, но е вярно, че се е обаждал.
Що се отнася до войната му с президента на футболната централа Борислав Михайлов, Камата заяви, че след 30 години е дошло време, когато единият е трябвало да се отдръпне от другия. Ние сме едно поколение, което изкара три големи първенства. Но дойде време, когато забравихме кой от къде е тръгнал, допълни той.
Това беше най-лошото. Когато те предаде най-верният ти приятел, е ужасно. Нямам телефона му, не мога да му звънна, каза още легендарната осмица.

 Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФС

bookmark Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФСsvejo Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФСgoogle Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФСdelicious Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФСstumbleupon Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФСfacebook Стоичков: Може да се кандидатирам за президент на БФССподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване