05/28/12 08:48
(http://radiomilena.com/)

Лекари ходят на работа с колело

Лекари и медицински сестри от Бургаската болница вече ходят на работа с колело. Замяната на автомобила с велосипеда постепенно набира все повече привърженици сред работещите в МБАЛ-Бургас. Най-запалено и постоянно този здравословен навик упражняват хирурзите и анестезиолозите. Във Втора хирургия например повечето от лекарите са превърнали колелото в постоянно средство за придвижване, някои от медсестрите – също.

Пред входа на Приемно отделение вече е монтиран велопаркинг, а от края на миналата седмица е очертана и велоалея. Целият паркинг пред новия корпус също е маркиран. Отделени са места за автомобили, пешеходна пътека за преминаване на пациенти и знаци, забраняващи спирането и паркирането на пътя на линейките. Новата маркировка, велоалеите и паркингът за велосипеди е направен от Община Бургас, като част от поетапното облагородяване на града.

77 1024x768 Лекари ходят на работа с колело

На снимката – Д-р Диян Енчев от Втора хирургия всеки ден изминава разстоянието между дома си в центъра на града и болницата с колело.

 

 

 Лекари ходят на работа с колело

bookmark Лекари ходят на работа с колелоsvejo Лекари ходят на работа с колелоgoogle Лекари ходят на работа с колелоdelicious Лекари ходят на работа с колелоstumbleupon Лекари ходят на работа с колелоfacebook Лекари ходят на работа с колелоСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване