05/28/12 09:44
(http://radiomilena.com/)

Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронз

stefani muzakova2 Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронз

От 24.05 до 27.05.2012г. в акваторията на залива Приморско – Китен се проведе регата „Приморско“ 2012 , където Стефани Музакова от  ОМСК „Циклон” Поморие отново завоюва златната купа в клас „Лазер 4.7″. Нейните съотборници Георги Райчев и Богомил Вечев също се представиха достойно. Екипажът спечели бронзовата купа в клас „Кадет“.

В регатата взеха участие повече от 100 състезатели в класовете „Оптимист“, „Кадет“, „Лазер 4.7″, 420 и 470. Проведените седем гонки в трите състезателни дни бяха изключително оспорвани във всички класове. Организацията на състезанието и гостоприемството на домакините бяха на високо ниво. Регатата бе закрита от Кмета на града – г-н Германов.

 Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронз

bookmark Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзsvejo Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзgoogle Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзdelicious Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзstumbleupon Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзfacebook Стефани отново златна на регатата в Приморско, Георги Райчев и Богомил Вечев с бронзСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване