05/29/12 08:32
(http://radiomilena.com/)

Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушница

9678255f9d 300x249 Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаНа 2 юни (събота) се отбелязва Черешова задушница и се почита паметта на всички починали православни християни. В тази връзка в Поморие е организиран транспорт до гробищен парк, съобщиха от общината. Два автобуса ще тръгнат от центъра в 7.30 ч. и един в 7.15 ч. от квартал „Св. Георги”. На връщане от гробищата транспорт ще има в 9.00 ч. и 9.30 ч.  С оглед спазване на реда и движението по пътищата, на този ден ще има разположени два полицейски патрула на кръстовището на изхода за Бургас и на входа на гробищния парк.

 Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушница

bookmark Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаsvejo Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаgoogle Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаdelicious Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаstumbleupon Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаfacebook Осигурен е транспорт до гробищен парк в Поморие на Черешова задушницаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване