05/30/12 07:48
(http://radiomilena.com/)

Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вени

През целия месец юни съдови хирурзи от МБАЛ-Бургас ще преглеждат безплатно пациенти, които смятат, че имат проблеми с вените.

Кампанията за борба с хроничната артериална недостатъчност се провежда със съдействието на Българското национално дружество по ангиология и съдова хирургия, Националното дружество по флебология и Отделението по съдова хирургия на МБАЛ – Бургас.

Според статистиката страдащите от разширени вени в страната са около 1 500 000  души, но само  малка част от тях търсят помощ при специалист.

Разширените вени са прогресивно заболяване и  ако не се лекува, в по-тежките стадии води до развитието на незарастващи, болезнени и трудни за лечение язви.

Прегледите ще са  всеки понеделник (4, 11, 18, 25 юни) и всяка сряда (6, 13, 20, 27 юни) от 14:30 ч. в к-т 312 на  ДКЦ 1 (бившата Първа поликлиника), което се намира на бул. Стефан Стамболов 76.  Те ще се извършват от  д-р Валентин Василев – началник на Отделението по съдова хирургия в Бургаската болница и колегата му и д-р Огнян Матков.

Желаещите трябва да си запишат предварително час на тел: 0988 82 95 66.

 

 Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вени

bookmark Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениsvejo Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениgoogle Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениdelicious Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениstumbleupon Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениfacebook Съдови хирурзи от Бургаската болница преглеждат безплатно за разширени вениСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване