05/31/12 13:50
(http://radiomilena.com/)

Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народ

Представители на сирийската опозиция са проявили готовност да пристигнат в Бургас, за да се включат в митинга на арабската общност от областта на 3 юни.

Организаторите на проявата предвиждат шествие, което ще започне от паметника на Альоша, ще премине по централната улица „Александровска” и ще стигне до сградата на община Бургас.

От 16 часа в неделя пред общината е насрочен митинг в подкрепа на сирийския народ.

Според председателя на Българо-арабската бизнес асоциация Зияд Ел Масри с тази проява арабската общност изразява своята съпричастност към сирийския народ и благодарността си към българското правителство за това, че отзова сирийския посланик.

В неделя арабската общност от Бургаска област ще протестира срещу продължаващите репресии и убийства на цивилни граждани в сирийските градове Дар Аа, Хомс и Хула, където правителствените войски използват авиация и артилерия, за да обстрелват гъстонаселени жилищни квартали

 Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народ

bookmark Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народsvejo Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народgoogle Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народdelicious Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народstumbleupon Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народfacebook Арабската общност ще проведе митинг в Бургас в подкрепа на сирийския народСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване