05/31/12 08:51
(http://radiomilena.com/)

Кражба на жито от стопански двор в с. Порой

На 30.05.т.г. в 23.50 часа на кръстовището за с.Медово, след получена информация за кражба на зърно от стопански двор в с.Порой, служители на Районно управление «Полиция» – Поморие спират за проверка,  лек автомобил «Рено 21» с бургаска регистрация, управляван от 34 год. А.Д. от  гр. Каблешково и пътуващия в автомобила 31 год. Д.И. от гр. Каблешково. При проверката в автомобила е установено наличието на 10 чувала пълни с жито, за произхода на което лицата не могат да дадат смислени обяснения. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 Кражба на жито от стопански двор в с. Порой

bookmark Кражба на жито от стопански двор в с. Поройsvejo Кражба на жито от стопански двор в с. Поройgoogle Кражба на жито от стопански двор в с. Поройdelicious Кражба на жито от стопански двор в с. Поройstumbleupon Кражба на жито от стопански двор в с. Поройfacebook Кражба на жито от стопански двор в с. ПоройСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване