06/02/12 17:58
(http://radiomilena.com/)

Изяви на музикалното училище за 3 юни

IMG 5242 150x150 Изяви на музикалното училище за 3 юниЗа поредна година класовете по класически балет при Национално Училище за Музикално и Сценично Изкуство „Проф. Панчо Владигеров” – Бургас ще отбележат края на учебната година с балетен концерт. Спектакълът ще се състои на 3 юни / неделя / от 18:00 часа в залата на Държавна Опера Бургас. Учениците от 5 до12 клас ще зарадват бургаската публика не само с примери от световната балетна класика, а и съвременни, характерни и народни танци. Зрителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията на младите балетни артисти и музиката на Чайковски, Минкус, Адам, Рахманинов.  За пръв път, тази година абитуриентите от балетните класове ще танцуват под звуците на жива музика, изпълнена от техните съученици от музикалното училище.

На 3 юни ще се състои Ден на отворените врати в Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Добре дошли са всички   млади  бъдещи музиканти, танцьори, певци и  актьори и почитатели на изкуството. Те ще могат да пеят, свирят, танцуват и рисуват заедно с децата от музикалното училище и техните преподаватели.Всеки , който желае може да се включи в инициативата.   В  този ден очаквайте и    Свободна сцена на младия изпълнител, в която ще вземат участие млади инструменталисти от музикални паралелки, школи, детски градини и училища от гр. Бургас и областните градове. Програмата включва  – 10.00 – 14.00 – Свободна сцена на младия изпълнител. Участват инструменталисти от училището и музикални школи в региона. 10.00 – 14.00 – Фотографско ателие „Улових мига”. 11.00 – „Театър, моя любов” – открита театрална репетиция с Невена Цанева, актриса от ДТ „А. Будевска” и ученици от актьорските класове. 11.30 – „Бързо и вкусно” – кулинарно ателие 11.30 – работилници по изящни и приложни изкуства В мултимедийната зала и фоайето на училището ще бъдат представени видеозаписи от концерти и спектакли на училището, снимки от ателие „Улових мига”.

 

 Изяви на музикалното училище за 3 юни

bookmark Изяви на музикалното училище за 3 юниsvejo Изяви на музикалното училище за 3 юниgoogle Изяви на музикалното училище за 3 юниdelicious Изяви на музикалното училище за 3 юниstumbleupon Изяви на музикалното училище за 3 юниfacebook Изяви на музикалното училище за 3 юниСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване