06/03/12 06:51
(http://radiomilena.com/)

Две години Център за обществена подкрепа в Поморие

IMG 3035 150x150 Две години Център за обществена подкрепа в ПомориеНа 1 юни преди две години отвори врати Център за обществена подкрепа в гр. Поморие. Организираният празник по този повод се осъществи с подкрепата на Община Поморие и Фондация Свети Мина. В тържеството взеха участие КСТ “Блясък” и „Поморие”, ЦДГ “Веселушко”, ОУ “Христо Ботев”, участници от „Бисери на поморийския бряг”. НЧ “Светлина 1939” бе любезен домакин на събитието, на което присътваха стотици  деца, за които бяха осигурени лакомства – близалки, бонбони и шоколадови десертчета “Холидей”. Подаръците – балони, маски с любимите анимационни герои и гипсови фигурки, децата си оцветиха сами по свой вкус. .Аниматорската програма  на детския празник беше повече от час и половина Да поздравят децата дойдоха Иван Алексиев, кмет на Община Поморие, Диана Апостолова, зам.-кмет по образование, култура и хуманитарни дейности, Красимира Фотева, директор на Общинско предприятие “Социално обслужване”. Донка Китанова, секретар на читалище “Светлина 1939” представи откриването на  Летния детски център по изкуства. Тържеството започна в 15.30 ч. и приключи в 18.30 ч. и ще се помни дълго време, тъй като това бе нещо съвсем ново и първото от такъв вид, организирано на лятната сцена в кв. “Св. Георги”, каза Милена Тилева, управител на Центъра за обществена подкрепа в Поморие.

IMG 3108 Две години Център за обществена подкрепа в Поморие

 Две години Център за обществена подкрепа в Поморие

bookmark Две години Център за обществена подкрепа в Помориеsvejo Две години Център за обществена подкрепа в Помориеgoogle Две години Център за обществена подкрепа в Помориеdelicious Две години Център за обществена подкрепа в Помориеstumbleupon Две години Център за обществена подкрепа в Помориеfacebook Две години Център за обществена подкрепа в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване