06/04/12 11:43
(http://radiomilena.com/)

Летни ателиета по изкуства

001 1024x768 Летни ателиета по изкуства

От 4-ти юни стартира работата на НЧ ”Светлина 1939” в проекта  „Летни ателиета по изкуства”. През делничните дни от 4 до 28.06,  деца и ученици ще се занимават на открито с преподавателите на читалището.
Работата започва  9.00 до 12.00 и  13.30 до 16.00 ч., като всички  участници ще работят по една обща тема -  „Годишни времена”. Програмата е различна, за различните дни от седмицата :

понеделник –художествен прочит, техника на говорене, театрални етюди,  майсторене на кукли и изработване на декор.

вторник -  занимания на английски език, наизустяване на песни, стихчета, обогатяване на речника с думи, свързани със сезоните.

сряда – пътешествие в страната на книгите, които са пример на художеств

четвъртък – срещи с музикалното и певческо изкуство, слушане на класически произведения, запознаване с творчеството на композиторите.

петък – осъществяване на художествени идеи по темата за годишните времена върху платно.
Заниманията

Друго, което обединява летните ателиета през тази година е представянето на общия продукт, от реализираните  идеи,  в цялостен спектакъл пред публика. Този наситен със събития месец ще завърши с петото издание на детския театрален фестивал „Сцена край морето” Поморие 2012.

НЧ ”Светлина 1939” Поморие ви очаква!

002 1024x768 Летни ателиета по изкуства

003 1024x768 Летни ателиета по изкуства

 Летни ателиета по изкуства

bookmark Летни ателиета по изкустваsvejo Летни ателиета по изкустваgoogle Летни ателиета по изкустваdelicious Летни ателиета по изкустваstumbleupon Летни ателиета по изкустваfacebook Летни ателиета по изкустваСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване