06/04/12 10:38
(http://radiomilena.com/)

Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пил

На 01.06.т.г. около 04.20 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение за пътен инцидент с материални щети, възникнал в Ахелой на ул. «Емона» – установено е, че неправоспособната П.Г., 23 годишна, при управление с несъобразена скорост на лек автомобил «Фиат Браво», с бургаска регистрация, допуснала самостоятелна катастрофа, като автомобила се ударил в крайпътна ограда и паркиран на улицата лек автомобил. От произшествието са причинени само материални щети, но водачката е била във видимо нетрезво състояние. След тестване с дрегер, е констатирано че П.Г. управлявала автомобила с концентрация на алкохол в кръвта – 2,11 промила.

На същия ден около 10.45 ч. служители от Районно управление «Полиция» – Поморие спрели за проверка мотопед «Ямаха», с бургаска регистрация, управляван от неправоспособния водач – Р.К., 32 годишен, който бил във видимо нетрезво състояние. След тестване на водача с дрегер е установено, че същия употребил алкохол с концентрация – 1,79 промила.

По случаите е образувано бързо полицейско производство.

 Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пил

bookmark Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилsvejo Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилgoogle Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилdelicious Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилstumbleupon Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилfacebook Неправоспособна и пияна жена катастрофира в Ахелой, в Поморие неправоспособен кара мотора пилСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване