06/05/12 16:52
(http://www.klassa.bg/)

„Оклахома“ поведе с 3:2 на „Сан Антонио Спърс“ във финала на Западната конференция

Отборът на „Оклахома Сити Тъндър“ спечели третата си поредна победа срещу тима на „Сан Антонио Спърс“ във финала на Западната конференция в НБА. „Гръмотевиците“ се наложиха със 108:103 и станаха първият отбор, който успя да спечели среша като гост в серията. По този начин, след като изоставаха с 0:2, те вече водят с 3:2 победи и са на крачка от големия финал в първенството. „Сан Антонио Спърс“, който спечели 20 поредни двубоя, допусна три последователни загуби и влезе в най-слабата си серия през сезона в най-неподходящия момент.
„Оклахома“ имаше предимство през почти целия двубой, като във втората част стигна до 14 точки преднина. В последната част „Сан Антонио Спърс“ направи силна серия от 11 безответни точки и изравни, но така и не успя да спечели срещата. За победителите Кевин Дюрант отбеляза 27 точки, Ръсел Уестбрук добави 23, а Хардън завърши с 20. В състава на Грег Попович най-резултатен с 34 точки стана аржентинецът Ману Джинобили. „Оклахома Сити Тъндър“ е домакин на шестия двубой в четвъртък сутринта българско време. Във финала на Изток „Бостън Селтикс“ изравни за 2:2 победи срещу „Маями Хийт“ и остави интригата за последните срещи.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване