06/05/12 18:07
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Василев стяга звездна селекция в „Ботев“ (Пд), спрягат Христо Стоичков за президент

Отборът на „Ботев“ (Пловдив) е повече от сериозен в намерението си да се превърне в сериозен фактор в родния футбол. „Канарчетата“, които преди няколко дни се завърнаха в "А" група след двегодишно изгнание в долните дивизии, ще се опитат да направят изключително амбициозна селекция, с която да се атакува титлата на България. Веднага след като стана ясно в понеделник, че на треньорския пост на тима застава сериозно име като Ферарио Спасов, вече се заговори за привличането в клуба на Цветан Василев и на няколко известни имена от ловешкия тим. Както е известно, собствениците на двата клуба Цветан Василев и Гриша Ганчев са в отлични взаимоотношения заради близкото сътрудничество между Корпоративна търговска банка с проектите на „Литекс комерс" - завода за автомобили на Great Wall и бизнес сградата Litex tower. Затова се очаква и голям брой състезатели на „оранжевите" да преминат на „Колежа”, а освен това настоящият наставник на тима от Ловеч – Христо Стоичков, да стане президент на „Ботев“ (Пловдив).
„Канарчетата“ проявяват интерес към едни от най-перспективните футболисти на „Литекс“ - Александър Цветков, Илия Миланов, Илко Пиргов, Петър Занев и Галин Иванов. Преговорите за тях ще стартират в близките дни с пълна сила. Освен това от „Ботев“ се целят в привличането на Илиян Мицански от „Кайзерслаутерн“ и Георги Сърмов от „Касъмпаша“, както и в голмайстора на „Любимец“ Николай Павлов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване