06/06/12 05:09
(http://radiomilena.com/)

Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност

34e767b80fc72bd7d17e3fe9eb96bee61 150x150 Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност Трима души от смяната в „Берета трединг“ остават в неизвестност. От полунощ до сутринта край Стралджа е сравнително спокойно, съобщиха от Кризисния щаб, цитира Агенция Кросс. Около 23:30ч. снощи областният управител Димитър Иванов и кметът на общината Митко Андонов потвърдиха, че не се очакват нови взривове. Група от РИОКОСВ е в Лозенец и замерва въздуха и водата ежечасно. Взетите проби от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ доказват, че няма замърсяване, което представлява опасност за хората.

 Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност

bookmark Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност svejo Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност google Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност delicious Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност stumbleupon Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност facebook Кризисен щаб: Трима души продължават да са в неизвестност Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване