06/07/12 14:54
(http://www.klassa.bg/)

„Нефтохимик“ отново ще домакинства на "Лазур" от новия сезон

Някогашното страшилище в родната „А“ група „Нефтохимик“ ще играе домакинствата си от единната "Б" група през новия сезон на стадион "Лазур". Предишните спонсори на "нафтата" Николай Филипов и Валентин Каравълчев се оплакаха наскоро, че собственикът Митко Събев им искал баснословната сума от 500 000 лева за миналия сезон, което ги принудило да си останат в Долно Езерово. Единствено за два мача с „Ботев“ (Пд) бизнесмените платиха на „Черноморец“ по 10 000 лева наем за "Лазур", но това се наложи принудително след отказа на полицията да охранява малкия стадион в крайния бургаски квартал.
Неуредиците накараха Филипов и Каравълчев да обявят, че спират издръжката на клуба, в началото на миналата седмица, но броени дни по-късно времената за "зелените" станаха по-добри. Изпълнителният директор Благо Митрев не спира да търси и нови спонсори. Все още не е известно кой ще стане президент на клуба и кои хора ще влязат в новото ръководство. Преди седмица при визитата си в Бургас лично премиерът Бойко Борисов обеща съдейства на „Нефтохимик“ да се върне на стадион „Лазур“ и да се намери нов спонсор.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване