06/07/12 10:23
(http://radiomilena.com/)

През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциация

Община Поморие е избрана за домакин на 18-тия Годишен Конгрес на Европейската Спа Асоциация в периода от 14-ти до 17-ти май 2013г.. Заместник-кметът на Община Поморие Янчо Илиев е бил  гост на проведения в Република Латвия 17-ти Годишен Конгрес на ЕСПА и съвместно с делегати на Българския съюз по балнеология и спа-туризъм презентира и популяризира Община Поморие като туристическа, културно-историческа и спа дестинация на българското черноморие.

Със съвместните усилия на Община Поморие и фирми от туристическия бранш – Гранд хотел Поморие и Спа хотел „Сейнт Джордж”, както и на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, беше подготвена и предложена номинацията на Община Поморие за домакин на следващия 18-ти Годишен конгрес на ЕСПА в конкуренция с редица други известни спа курорти от България, съобщиха от Община Поморие.

Европейската СПА Асоциация (ЕСПА) е основана през 1995 г. в Брюксел като асоциация-чадър на националните спа асоциации в Европа. Тя е неправителствена организация с идеална цел, регистрирана по белгийското законодателство (A.I.S.B.L.). Представлява интересите на европейските спа-асоциации в Брюксел – най-невралгичният политически център на континента за всички времена.

 

 През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциация

bookmark През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциацияsvejo През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциацияgoogle През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциацияdelicious През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциацияstumbleupon През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа Асоциацияfacebook През 2013г. Поморие домакин на конгреса на Европейската Спа АсоциацияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване