06/08/12 18:23
(http://radiomilena.com/)

Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1

Отборите на Полша и Гърция завършиха наравно 1:1. Мачът на Националния стадион във Варшава бе първи от 14-ото европейско първенство по футбол, което се провежда в Полша и Украйнапредаде агенция Фокус. Голът за домакините вкара Робърт Левандовски в 17-ата минута с глава, но Салпингидис изравни за европейските шампиони от 2004 година в 51-ата минута.
Гърците можеха да поведат с 2:1, но Георгос Карагунис пропусна дузпа в 70-ата минута. При наказателния удар вратарят на домакините Войсчех Счесни бе изгонен с директен червен картон. На негово място на вратата на Полша застана резервният страж Премислав Титон, който хвана удара на капитана на гърците. Гърция игра с десет души на терена на Националния стадион във Варшава от 44-ата минута, тъй като Сократис Папастатопулос получи втори жълт картон.
Вторият мач на Полша ще е на 12 юни, вторник от 21:45 часа българско време срещу Русия отново във Варшава. Гърците ще срещнат Чехия в същия ден, но 19:00 часа на градския стадион във Вроцлав.

 Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1

bookmark Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1svejo Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1google Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1delicious Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1stumbleupon Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1facebook Полша и Гърция откриха финалите с равенство 1:1Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване