06/08/12 11:59
(http://radiomilena.com/)

Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край „Петолъчката“

966a0adfa6ae21fce2c90525affc62d0 300x182 Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край ПетолъчкатаНиколай Гочев, Станимир Киров и Енчо Кремаков са загинали при взрива в склада за боеприпаси край пътния възел Петолъчката, съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев, цитиран от агенция КРОСС.

По разпореждане на вътрешния министър Цветан Цветанов главен комисар Калин Георгиев ще се срещне с близките на загиналите мъже. Той обясни, че обявяват смъртта преди да са излезли резултатите от ДНК експертизите на иззетия от мястото материал, тъй като според експертите пораженията са такива, че няма шанс или най-малка надежда тримата мъже да са оцелели при взрива.

„За съжаление, надеждата умира последна, но вие сами сте се убедили, че положението горе е като лунен пейзаж, кратерът е с дълбочина между 4 и 6 метра. Хората, които са били вътре, няма теоретичен шанс да оцелеят. Намерени са по време на огледа човешки останки, биологичен материал, което означава само едно – изходът е фатален. Единствено назначената ДНК експертиза може да каже конкретно кои части от кои тела на кого са“, каза Калин Георгиев.

Специализирани екипи продължават почистването на района. Пътят ще бъде пуснат, когато е напълно безопасен, но ще бъде само транзитен, няма да може да се спира и слиза по трасето, стана ясно от думите на главния секретар на МВР.

 Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчката

bookmark Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчкатаsvejo Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчкатаgoogle Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчкатаdelicious Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчкатаstumbleupon Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край Петолъчкатаfacebook Потвърдиха смъртта на изчезналите след взрива край ПетолъчкатаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване