06/09/12 10:45
(http://radiomilena.com/)

Кражби и измами в Сл. Бряг

На 08.06.т.г. около 21.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за турист, буйстващ в х-л «Сънсет» в Слънчев бряг – установено е, че това е : беларуския гражданин Ю.К., 32 годишен, отседнал в хотела до 22.06.т.г. Ю.К. току-що пристигнал в курорта с група беларуски туристи и бил настанен в хотела. Още при пристигането си бил във видимо нетрезво състояние, като малко след настаняването си в стаята, безпричинно започва да буйства и счупил стъклопакета на вратата на терасата, в следствие на което си наранил ръката. Извикан е екип на «Бърза помощ», който обработил раната на място, но Ю.К. продължил да буйства и разбил вратата на съседна стая, в която също имало настанени туристи. Тогава е повикан полицейски автопатрул, който отвел туриста в Районно управление «Полиция» – Несебър, където е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 08.06.т.г. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение от 67 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че на 06.06.т.г. около 10.30 ч. вървял в района до х-л «Планета» в курорта с намерение да обмени пари. В него се блъснал мъж на възраст около 45 години, който му се извинил и продължил пътя си. При влизане в лобито на х-л «Планета», англичанинът решил да извади портфейла си от предния десен джоб за да обмени пари, като установил неговата липса. В портфейла се съдържала сумаат от 200 паунда и кредитна карта. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър

На 08.06.т.г. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение от 78 годишна холандска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че предния ден около 19.00 ч., прибирайки се към хотела си по главната алея на курорта, чрез издърпване от врата й е отнет златен синджир. Извършителят на грабежа побягнал в посока супермаркета на х-л «Смолян». Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

На 08.06.т.г. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение от 46 годишен холандски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че на същата дата за времето от 02.00 ч. до 03.00 ч. на алеята до х-л «Кубан» в курорта, след употреба на алкохол, го спряла непозната жена, която му предложила сексуални услуги, но той отказал. Прибирайки се в хотелската си стая чужденецът установил, че от врата му липсва синджир с тегло от 30-40 гр. от жълто и бяло злато. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

На 08.06.т.г. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение от 29 годишен норвежки турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че на същата дата около 01.00 ч., в района до х-л «Алба» в след употреба на алкохол, го спрели три непознати жени, които му предложили сексуални услуги, но той отказал. Прибирайки се в хотелската си стая чужденецът установил, че от предния десен джоб на панталона му липсва сумата от 350 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

 Кражби и измами в Сл. Бряг

bookmark Кражби и измами в Сл. Брягsvejo Кражби и измами в Сл. Брягgoogle Кражби и измами в Сл. Брягdelicious Кражби и измами в Сл. Брягstumbleupon Кражби и измами в Сл. Брягfacebook Кражби и измами в Сл. БрягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване