06/10/12 17:52
(http://radiomilena.com/)

Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за живота

police car Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаНа 09.06.т.г. около 12.07 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение от болница «Дева Мария» в блургаския квартал «Ветрен», за това че ва същата дата около 06.20 ч. екип за оказване на спешна помощ от болницата им, транспортирал британски турист, отседнал в х-л «Поморие» в Слънчев бряг. Констатирано е, че 47 годишния Ф.А. от Великобритания е намерен в безпомощно състояние, неконтактен, в тревната площ в задната част на хотела, до външното аварийно стълбище. Откаран е в болница «Дева Мария», където е настанен в отделение «Реанимация», с фрактури на шест ребра, перфориран бял дроб, фрактури на десния крак и таза, контузен бъбрек и комоциум, с опасност за живота. Причините зо инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

 Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за живота

bookmark Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаsvejo Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаgoogle Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаdelicious Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаstumbleupon Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаfacebook Британски турист е приет по спешност в болница, с опасност за животаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване