06/10/12 17:44
(http://radiomilena.com/)

Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев бряг

delqn dobrev 199x300 Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягМинистърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев пристигна вчера в най-големия български курорт Слънчев бряг, за да открие началото на летния сезон 2012 г.  Събитието бе организирано съвместно от „Слънчев бряг” АД и Съюза на собствениците в комплекса.Общото тържество бе прието като знак за съществуващ диалог между държавното дружество и бизнес организацията.

 

Мероприятието бе уважено от многобройни представители на държавната и местната власт, браншовици в туристическия бизнес, знакови фигури в българския обществен живот, собственици на хотели, ресторанти и обекти по морето. Те се събраха на пищен купон на централната алея в курортния комплекс. В началото бе отслужен молебен за успешно и безпроблемно лято от негово високопреосвещенство сливенския митрополит Йоаникий.

Приветствия и благодарности към всички, които са помагали и помагат Слънчев бряг да се утвърди като един от най-добрите курорти в Европа, изказаха домакините- изпълнителният директор на „Слънчев бряг” АД Златко Димитров и председателят на УС на Съюза на собствениците- Елена Иванова. „Радвам се, че толкова хора откликнаха на поканата ни заедно да отпразнуваме началото на сезона. За мен това е признак, че сме на прав път в управлението и развитието на Слънчев бряг. Вярвам, че заедно ще успеем да извоюваме мястото, което курортът заслужава на световната туристическа карта” заяви Златко Димитров.

 

Министърът на туризма Делян Добрев на свой ред не пропусна да отбележи благоприятният факт, противоречията в морския курорт се изглаждат. Областният управител Константин Гребенаров и  председателят на българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин също поднесоха своите приветствия.

 

Повече от три часа Тони Димитрова, група „ТЕ” , „Петте сезона” и Ники Сотиров се грижиха за доброто настроение на присъстващите. Мощни фойерверки озариха небето над Слънчев бряг и отбелязаха началото на летния сезон в най-големия ни черноморски курорт.

 

 Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев бряг

bookmark Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягsvejo Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягgoogle Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягdelicious Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягstumbleupon Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягfacebook Министър Делян Добрев откри туристическия сезон в Слънчев брягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване