06/10/12 18:18
(http://radiomilena.com/)

След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ

zemetresenie 300x224 След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ Земетресение с магнитуд 6 по скалата на Рихтер бе регистрирано по-рано днес в Средиземно море край бреговете на Турция. За щастие няма жертви. Ранените са предимно пострадали от създалата се паника. Повечето от тях са скачали от прозорци и балкони, съобщават местните власти.

Трусът е записан в близост до провинция Мугла в 15.45 ч. местно време (16.45 GMT) и първоначално е оценена сеизмологичен обсерватория на Университета на Босфора като земетресение с магнитуд 6.1.

Епицентърът се намира на дълбочина от 19.6 км. Много от жителите на районите, където е било усетено земетресението, са напуснали домовете си. Туристите от редица хотели в Анталия и Мугла са били евакуирани.

Според информациите, 59 души са потърсили медицинска помощ, в това число 54 души в курортния град Фетие. Шестима души са били ранени, след като скочили от прозорци и балкони.

Според турските електронни медии, в резултат на земетресение къщите в провинция Мугла, предимно в селските райони, са с пукнатини.

 След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ

bookmark След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ svejo След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ google След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ delicious След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ stumbleupon След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ facebook След трусовете в Турция: Около 60 души са потърсили медицинска помощ Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване