06/10/12 15:28
(http://www.klassa.bg/)

Трима нови пристигат на проби в „Левски“

Трима нови футболисти ще пристигнат на проби в отбора на „Левски“ през следващата седмица. Това признаха спортният директор на „сините“ Иво Тонев и финансовият шеф в клуба Константин Баждеков. Двамата заявиха, че по селекцията се работи много усилено, като нови имена се очаква да има през новата седмица. Иво Тонев отказа да разкрие повече информация около трансферите в тима, но обяви, че на „Герена“ ще акостират силни имена, които видимо да повишат класата на отбора. В момента клубът следи изявите на няколко футболисти, като вниманието е насочено към три млади момчета, играещи в чужбина.
За евентуални сделки в първите дни на новата седмица призна и Константин Баждеков след сключването на новия спонсорски договор с „М-Тел“. „Всички работят по трансферите, но новини ще има през другата седмица. Селекцията се обсъжда денонощно“, заяви финансовият директор на „Левски“. Именно през новата седмица „Левски“ започва подготовката си за новия сезон. В четвъртък футболистите за първи път ще се готвят под ръководството на новия наставник Илиан Илиев, който желае отборът да бъде готов до 14 юни. „Сините“ едва ли ще бъдат напълно готови със селекцията си до тази дата, но основният състав трябва да бъде избистрен колкото се може по-рано. На 15 юни тимът заминава за първия си лагер, който ще бъде в Правец и ще продължи до 26 юни.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване