06/11/12 09:27
(http://radiomilena.com/)

Извършен грабеж след заплаха с нож

На 11.06.т.г. около 02.13 ч. в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за въоръжен грабеж, осъществен в заведението за бързо хранене «Спийди бургер», разположено на бургаската улица «Поморие», при който след заплаха с нож е извършен грабеж на оборотната сума пари – установено е след разговори с 37 годишния нощен пазач, че извършителите на деянието са били двама, като единия след заплаха с нож го съборил на пода, а втория отнел сумата от около 600 лв., съхранявана в шкаф в заведението. След като ограбили парите извършителите заключили пазача в тоалетната на заведението и избягали. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

 Извършен грабеж след заплаха с нож

bookmark Извършен грабеж след заплаха с ножsvejo Извършен грабеж след заплаха с ножgoogle Извършен грабеж след заплаха с ножdelicious Извършен грабеж след заплаха с ножstumbleupon Извършен грабеж след заплаха с ножfacebook Извършен грабеж след заплаха с ножСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване