06/11/12 16:47
(http://www.klassa.bg/)

Отборът на ЦСКА се качи на лагер в Боровец с 13 футболисти

Отборът на ЦСКА замина за първия си лагер от лятната подготовка преди началото на новия сезон с група от едва 13 футболисти. Възпитаниците на селекционера Стойчо Младенов се събраха на стадион „Българска армия“, откъдето отпътуваха с клубния автобус. В зимния курорт момчетата на Стойчо Младенов ще останат точно две седмици и ще водят подготовка предимно за физическа кондиция. Заниманията с топка ще бъдат рядкост, а основната работа ще бъде във фитнеса. Първата контрола на „червените“ ще бъде на 23 юни, като съперникът все още не е уточнен.
Сред 13-те, с които тръгна Стойчо Младенов, са вратарят на “Сливен“ - Анатоли Господинов, и Христо Янев. Останалите, които се качиха на автобуса, са Анисе Абел, Апостол Попов, Благой Макенджиев, Костадин Стоянов, Кристиян Петров, Петър Стоянов, Пламен Крачунов, Станко Йовчев, Тодор Янчев, Нджонго Присо и Станислав Костов. По-късно към лагера ще се присъединят получилите по-дълга почивка национали Иван Бандаловски и Борис Галчев, лекуващият контузия Антон Карачанаков, Ангел Грънчов, както и звездата на отбора Жуниор Мораес.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване