06/11/12 23:38
(http://radiomilena.com/)

Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”

898 Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”

В един горещ  летен съботен ден латино ритми зазвучаха в морския град Каварна. На 150км от Поморие за поредна година се проведе турнир по спортни танци за купата на „Ротари клуб”, както и  най-висок ранг състезание от веригата за „Купа България”.

Сутринта в почивния ден,състезателите на КСТ”Поморие” отпътуваха с комфортен автобус на фирма „Перота”, заредени с много енергия и хъс за победа. Малко по-късно бе факт и първият извоюван медал от Никола Илиев  и Ивон Дерменджиева. Шампионската двойка спечели  среброто в своят състезателен клас  Д  до 11 години. При деца 1ва група Станислав Иванов и Елена Севастиянова заеха  4то място,като малко не им достигна да се качат на стълбичката.

В състезанието за „Купа България”, три  танцови двойки от Поморие излязоха на танцовият подиум. В групата на юноши старша възраст до двата финала достигнаха Никола Иванов  и Елеонела Горанова,класирайки се 5ти в латиноамериканските и стандартните танци. Техните съотборници Добри Петров  и Лора Трендафилова останаха 7ми само на  крачка от финала.

Бронз в групата на юношите младша възраст латино и  стандартни танци беше прекрасният завършек на уморителният ден. Симеон Георгиев и Мари-Никол Маркова се наредиха редом до най-добрите български танцови двойки, като затвърдиха мнението на съдии и дуаени в спортните танци, че КСТ”Поморие” е един от най-бързо развиващите се клубове по танци в България.

 Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”

bookmark Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”svejo Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”google Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”delicious Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”stumbleupon Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”facebook Прекрасно начало на лятото за КСТ”Поморие”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване